Iberis Projects Benahavís: projectvoorstelling

Iberis Projects is een internationale bouwgroep die in Spanje diverse villaprojecten heeft opgezet om huisbezitters blij te kunnen maken met een luxueus onderkomen aan de Spaanse kust en in de bergen. Zo is ook het project Benahavís opgezet en afgerond. Deze gemeente ligt in de provincie Málaga en is idyllisch in de bergen gelegen, waardoor rust en ruimte gegarandeerd worden.

Hoe zitten deze villa’s in elkaar, welke specificaties zijn bij de woningen betrokken en hoe zit het met de omgeving?

Iberis Projects: BENAHAVÍS project

Benahavís; hoe zijn de villa’s opgebouwd?

De villa’s van het project Benahavís hebben een variërende grootte, maar zijn allemaal groter dan 1000 vierkante meter. Hierbij is gebruikgemaakt van platte daken en wit steen, wat een stijlvolle, moderne uitstraling geeft, maar wat ook past bij de Spaanse cultuur. De totale bebouwde oppervlakte bedraagt 411 vierkante meter, waarbij u beschikking heeft tot een dubbele garage. Hier kunt u twee auto’s in kwijt, welke zo beschermd zijn tegen aantasting door bepaalde weersomstandigheden.

Daarnaast zit bij de villa’s een flink stuk grond, waar een architectonische tuin van is gemaakt. Dit is in lijn met de stijl van de villa en vult de woning aan met natuurlijke groene en gele tinten. Geniet van het uitzicht over de bergen van Benahavís vanuit uw eigen privé zwembad van wel tien bij vier meter. Daarna kunt u lekker uitrusten op één van de overdekte terrassen van bij elkaar minimaal 46 vierkante meter of op het open terras met een grootte van minstens 47 vierkante meter.

De binnenkant van de villa is ingericht naar veel licht en ruimte door de grote ramen en kamers. Hierdoor wordt er een oase van rust en licht gecreëerd. Maak gebruik van de minimaal drie aanwezige slaapkamers en badkamers en de volledig ingerichte keuken. Zo kunt u allerlei heerlijke gerechten bereiden, welke u vervolgens kunt oppeuzelen op één van de overdekte of open terrassen onder het genot van een prachtige ochtend- of avondzon en het adembenemende uitzicht.

BENAHAVÍS adembenemend uitzicht

Wat zijn de specificaties van de villa’s in Benahavís?

Om in de villa helemaal tot rust te komen en optimaal ondersteund te worden tijdens een verblijf, zijn diverse specificaties betrokken. Dit is in samenspraak gegaan met de eigenaren, waardoor de villa’s allemaal uniek zijn. De woningen zijn naar de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit gebouwd, waardoor het een vastgoed investering is. De volgende zaken zijn in de villa’s verwerkt:

 • Akoestische en thermische isolatie, wat is aangebracht volgens de nieuwste Europese richtlijnen.
 • Alarmsystemen door het hele pand.
 • Automatisch irrigatiesysteem in de tuin.
 • Automatische garagedeur en een dubbele garage. Hierdoor is er extra veel gelegenheid voor de opslag van auto’s. Zo worden de auto’s ook beter beschermd tegen aantasting, weersomstandigheden en/of diefstal.
 • Clima ramen. Dit zijn isolerende hoge rendementsramen die zorgen voor thermische isolatie en warmte- en zonwering. Zo kunnen gasten van de koelte of juist van de warmte in huis genieten. De dubbele beglazing zorgt voor extra isolatie van de villa.
 • Energielabel A, wat de hoogst mogelijke energie efficiëntie is.
 • Inbouwkasten die voor een moderne en stijlvolle uitstraling zorgen en veel ruimte voor het opbergen van kleding en andere spullen hebben.
 • Tuin die door een architect is ontworpen en veel ruimte biedt.
 • Verlichting is in de vorm van LED inbouwspots voorzien. Dit zit ook in de garage en de technische ruimte. De zekeringskasten zijn overigens voorzien van automatische zekeringen.
 • Vloeren zijn geïsoleerd en voorzien van keramische tegels. Er zitten ook houten en epoxy vloeren in de villa.
 • Vloerverwarming ter verwarming van de villa in koude winters.
 • Volledig ingerichte keuken met alle apparatuur die u nodig heeft om de lekkerste maaltijden te bereiden.
 • Warme en koude airconditioning om de villa zowel koel als warm te kunnen houden.
 • Zwembad met uitzicht over de bergen.

Iberis Projects - Villa 28 BENAHAVÍS

Wat is er in de omgeving te beleven?

Het villaproject Benahavís ligt zogezegd in de gemeente van Benehavís, wat in de bergen van de Spaanse provincie Málaga ligt. Uiteraard zijn er vele activiteiten te ondernemen in de bergen. Denk hierbij aan een avontuurlijke canyoning trip, waarbij verschillende niveaus te volgen zijn. U kunt de bergen ook met de mountainbike beklimmen of spannende wandelingen maken. Hierbij komt u allerlei bijzondere gesteentes, paden en natuurlijke fenomenen tegen.

U kunt in de buurt ook op diverse golfbanen golfen met goed gezelschap, waarna u kunt uitrusten op één van de heerlijke terrasjes. De golfbanen zitten hierbij vol glooiingen, waardoor u maximaal wordt uitgedaagd. Gaat u liever een dagje ontspannen? Dan kunt u terecht bij de wellness club Benahavis Hills Country Club. Hier wordt u de hele dag verzorgd en kunt u gebruikmaken van de heerlijke zwembaden, sauna’s en andere spa voorzieningen.

BENAHAVÍS – VILLA 440

Over Marbella

Met een half uur rijden zit u overigens al in de grote stad Marbella, aan de kust van de Costa del Sol. U kunt deze stad verkennen via een quad, buggy of door lekker te wandelen. Zo kunt u het oude stadcentrum bezoeken, wijnproeverijen volgen, diverse terrasjes en winkels bezoeken en de boulevards en pieren ontdekken. Daarnaast kunt u ook genieten aan één van de goudkleurige stranden of meevaren met een boottocht op zoek naar dolfijnen met een onvergetelijke zonsopgang of -ondergang.

Conclusie: Iberis Projects Benahavís

Iberis ProjectsHet project in Benahavís in de provincie Málaga in Spanje ligt op een idyllische plaats in de bergen. Dit uitzicht is te bewonderen vanaf één van de ontspannende terrassen, vanuit de tuin of in het zwembad van één van de luxe villa’s. In deze moderne, stijlvolle woningen gebouwd door Iberis Projects zijn allerlei faciliteiten betrokken die het verblijf optimaal ondersteunen en een rustgevend gevoel geven. De bergen kunt u op avontuurlijke manier ontdekken, maar u kunt ook lekker uitrusten aan het strand en in de historische stad Marbella.