Retro blenders: onze 2 favorieten

Een blender is zeer voordelig en hoort eigenlijk thuis in elk huishouden. Een blender heeft namelijk zeer veel voordelen. In dit artikel zullen we enkele voordelen van retro blenders benoemen, vervolgens geven we een beschrijving van onze favoriete retro blenders. Maar laten we dus beginnen met de voordelen!

Geld besparen

Retro Blender Smeg BLF01CREUHet voordeel van een blender is dat je er weliswaar geld voor moet betalen op het begin, maar je er op lange termijn geld mee kunt besparen. Dit klinkt misschien gek, maar laten we dat even uitleggen. Smoothies zijn tegenwoordig bijvoorbeeld zeer populair en iedereen vindt het lekker. Het is erg gezond, aangezien er zeer veel verschillende groentes inzitten. Het punt is dat veel mensen hun smoothies kant en klaar kopen of in de vorm van maaltijdvervangers. Dat is immers lekker makkelijk, nietwaar? Dat is het zeker, maar zelf een smoothie maken is uiteraard veel goedkoper. Een blender leent zich daar uitstekend voor. Je kunt ook bevroren fruit kopen. Dit is veel goedkoper en een goede blender kan dit zeer gemakkelijk fijnmalen!

Het is gezond

Daarnaast is een blender gebruiken natuurlijk ook hartstikke gezond. Veel mensen vinden het lastig om uit hun oude patronen te komen. Het aanschaffen van een blender kan je daar echter al mee helpen. Als je deze hebt aangeschaft, dan krijg je namelijk gelijk zin om hem te gebruiken en een lekkere smoothie of iets anders te maken. En mensen die gezond leven, zijn vaak mentaal ook een stuk gezonder. Bovendien zorgt dit ervoor dat je langer leeft en wie wil dat nou niet?

Ariete 568 Retro Blender

Deze blender heeft verschillende functies waar jij gebruik van kunt maken. De blender is namelijk voorzien van 6 zeer scherpe messen. Met deze messen is je voedsel binnen no-time gemixt. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor het maken van smoothies. Deze zijn binnen enkele seconden klaar en je hoeft niet bang te zijn dat er nog klonten inzitten. Dit wordt namelijk op een zeer organische manier gedaan. Maar het is bijvoorbeeld ook ideaal om cocktails te maken. Ben jij een liefhebber van cocktails? Probeer er dan maar eens eentje te maken met deze blender. Ook niet-alcoholische cocktails zijn een waar genot.

Het oog wil natuurlijk ook wat. Een blender staat immers pront in je keuken en die moet er een beetje leuk uit zien. Deze blender heeft een zeer authentieke stijl en dat is natuurlijk een lust voor het oog. Hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus er is altijd wel een bepaalde kleur die bij je interieur past.

Smeg Blender

Voor een iets luxueuzere blender ben je bij het merk Smeg op de juiste plaats. Deze valt ook onder de retro blenders, maar heeft wel een iets meer moderne uitstraling. Bijvoorbeeld ideaal voor als je net een nieuwe keuken hebt laten zetten in je woning. Dan past daar natuurlijk een esthetisch mooie blender bij. Als het gaat om de functies, dan kan gesteld worden dat deze blender veel overeenkomsten heeft met de Ariete 538 blender. Toch zijn er enkele verschillen qua het gebruik. Maar deze verschillen zijn miniem te noemen.

Ben je op zoek naar een meer moderne blender? Check dan zeker BesteBlender.be voor nòg meer informatie over de beste blenders op de markt van merken als Blendtec, Bosch, Domo & KitchenAid!