Category Archives: Badkamers

Je badkamer: de juiste douche voor een kleine badkamer

klein maar fijnDat de badkamer een belangrijke kamer is in jouw huis of appartement? Dat hoef ik je niet te vertellen. Normaliter brengt ieder persoon dagelijks een bezoekje aan zijn badkamer. Het is enorm leuk om zelf je badkamer in te richten naar believen. Wanneer je een redelijk budget hebt, kan je met elementen zoals bijvoorbeeld de douche iedere richting uit. Maar hoe kies je de juiste douche wanneer je een kleine badkamer hebt?

Comfortabele (inloopdouche) gewenst? Het is mogelijk!

Onthoud dat er voor elke badkamer een ideale douche bestaat. Zelfs een inloopdouche kan! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is kiezen voor een hoekopstelling. Slimme inrichters laten daarbij een glazen wand installeren. Zo wordt de badkamer optisch vergroot dankzij een maximale lichtinval.

Kies bij voorkeur ook voor een inloopdouche met een klein gootje. Bij deze opstelling loopt de betegeling in elkaar over en ‘stopt’ je badkamer niet waar de douche begint. De allerkleinste maat is 90 op 90 centimeter. Deze samenstelling gaat zeker niet ten koste van je douchecomfort. Maar je bespaart wel plaats! Volgens mijn favoriete loodgieter AVS uit Lier is het eveneens de meest efficiënte manier van omgaan met ruimte, omdat je geen verhogingen etc hoeft te plaatsen die geen functionele ruimte overlaten.

read more »

Badkuip met karakter: Sicis

Sicis staat vooral bekend om zijn mozaiek. Maar deze Art Mozaic Factory creëert ook bijzonder innovatieve meubels. Hun originele badkuip kreeg terecht veel aandacht.

Menig fashion liefhebber wil deze prachtige badkuip in de vorm van een hoge hak! Dé kers op de taart in je badkamer!

Sicis Badkuip Hoge hak

Sicis Badkuip Hoge hak

Sicis Badkuip Hoge hak

Meer weten over schoenen? Surf naar de modeblog Meer Dan Schoenen.

Bron: De Plavuizenman.nl