Category Archives: Bedden

Sorry voor de afwezigheid…

kussen viscoDe blog is een hele tijd niet meer up-to-date geweest. Dat besef ik. Hoewel ik nog steeds heel actief bezig ben met huis en interieur, is deze blog vooral iets geworden waar ik vaak aan denk maar nooit echt toe kom. Het professionele leven en het daadwerkelijk verdienen van centjes komt zo wel ongeveer op de eerste plaats, tegenwoordig. Ik wil zelf ook een mooi interieur kunnen kopen, natuurlijk.

In de praktijk ben ik momenteel naast mijn day-job ook bezig met het voorbereiden van een nieuwe webwinkel samen met enkele vrienden die al een aantal webshops runnen. We werken momenteel aan HoofdkussenOutlet.be – een website waarop we kwalitatieve hoofdkussens gaan aanbieden tegen sterke prijzen. Ikzelf zal geen dagelijkse impact hebben op het runnen van de winkel, maar zal wél actief helpen bij het maken van de beslissingen op productniveau. Ik kijk er alleszins echt naar uit!

Ik laat de blog zeker niet sterven. Ik probeer af en toe nog iets te posten, en ik doe mijn best om het boeiend te houden – zelfs met m’n drukke leven!

Armani Interieur 2011/2012

Fashion lovers of gewoonweg liefhebbers van design zullen verlekkerd zijn op deze Armani interieurcollectie voor 2011-2012. Rustiek, Italiaans design en bovendien fashionable!

Interieur 2011 Armani

Interieur Armani

Interier 2012 Armani

Armani Interieur

Ben je helemaal te vinden voor Armani? Ontdek ook de uitermate luxueuze kledingslijn van deze genie op Belgiës grootste Fashionblog.

Slaapkamers: De allermooiste op een rijtje

Geen inspiratie voor uw nieuwe slaapkamer? Deze pareltjes doen u vast en zeker wegdromen!

Moderne Slaapkamer

Slaapkamers Moderne

Slaapkamers

Mooie Slaapkamers

In volgorde: Ferry Sugianto, Semsa, 421media, Ardie Prasetya.

Scapa Bedden

Voor de meeste blijft Scapa primair een succesvol modelabel. Het merk groeide echter in meerdere niches dan fashion alleen. Ondertussen is Scapa Home een bekende en gewaardeerde interieurlijn geworden. De bedden van Scapa zijn meer populair dan ooit tevoren. Dit niet enkel omwille van de hoogstaande kwaliteit maar ook om de verschillende stijlen die Scapa neerzet.

De Scapa bedden vind je bij de betere meubelzaak.