Sorry voor de afwezigheid…

kussen viscoDe blog is een hele tijd niet meer up-to-date geweest. Dat besef ik. Hoewel ik nog steeds heel actief bezig ben met huis en interieur, is deze blog vooral iets geworden waar ik vaak aan denk maar nooit echt toe kom. Het professionele leven en het daadwerkelijk verdienen van centjes komt zo wel ongeveer op de eerste plaats, tegenwoordig. Ik wil zelf ook een mooi interieur kunnen kopen, natuurlijk.

In de praktijk ben ik momenteel naast mijn day-job ook bezig met het voorbereiden van een nieuwe webwinkel samen met enkele vrienden die al een aantal webshops runnen. We werken momenteel aan HoofdkussenOutlet.be – een website waarop we kwalitatieve hoofdkussens gaan aanbieden tegen sterke prijzen. Ikzelf zal geen dagelijkse impact hebben op het runnen van de winkel, maar zal wél actief helpen bij het maken van de beslissingen op productniveau. Ik kijk er alleszins echt naar uit!

Ik laat de blog zeker niet sterven. Ik probeer af en toe nog iets te posten, en ik doe mijn best om het boeiend te houden – zelfs met m’n drukke leven!